Våra kunder

Vi har växt organiskt och är idag drygt 70 anställda som tar hand om telefonistbehovet åt 800 företag spridda både rent geografiskt och branschmässigt. Vi fokuserar på ett fåtal tjänster och ligger i framkant på varje område. Genom att enbart jobba med inkommande samtal har vi skapat ett trivsamt arbetsklimat med en låg personalomsättning. Kompetensen hos våra anställda är nyckeln till den höga kvalitet som genomsyrar hela organisationen.

Vi strävar efter att hitta rätt tjänst och nivå för all våra kunder och målsättningen är att få ta ett så stort ansvar som möjligt. Vi ser våra kunder som kollegor och vill alltid få löpande information om vad som händer hos företaget. Vi tycker att det är så pass viktigt att  vi har upprättat en avdelning som enbart arbetar med dessa frågor. Allt för att kunna hålla en hög kvalitet på våra tjänster.

Vår förstklassiga teknikplattform och vårt hjärta, våra handplockade telefonister, hjälper oss att nå vårt mål:

 

”Att leverera kundanpassade svarstjänster”.

Formpipe

”Responda hanterar alla inkommande samtal på vårt växelnummer och vi är trygga i att våra kunder får professionell och snabb hjälp”

Säkra

"Personliga och engagerade medarbetare gör att vi gillar Responda"

Dreamwork

Ju mognare en bransch blir, desto mer präglas den av konventioner i arbetssätt och prissättning. Det är därför förnyelse nästan alltid skapas av utbrytare eller nykomlingar som har privilegiet att kunna tänka nytt och fritt. ”Responda besvarar våra samtal professionellt”

Brandson

Vi valde Responda för att det är ett hungrigt bolag som tar hand om sin personal väldigt väl vilket syns i våran servicenivå.

fot
Professionellt, tryggt, alltid i tid och med
white_heart

08-120 420 00 | info@responda.se

Responda AB | Postadress: Vendevägen 90, 182 32 Danderyd | Besöksadress: Vendevägen 90, 8 tr. | 182 32 Danderyd | © Responda AB, 2015

Sitemap