Några av våra kunderOutsourcad växel

En outsourcad växel hos Responda innebär att telefontrafiken hanteras externt åt en kund. Det kan innebära att Responda tar hand om alla inkommande samtal, eller besvara de samtal som inte hinns med.

Alla kunder är unika. Ambitionsnivån på varje samarbete bestäms utifrån kundens situatioin och behov. Oavsett var ribban läggs kommer en outsourcad växel  hos Responda alltid vara självgående.

Fördelarna med en outsourcad växel hos Responda

Vid sidan av att det är avlastande finns det andra, ännu bättre, anledningar att fundera på en outsourcad växel.

Till att börja med är det flexibelt. De flesta företag har ojämn telefontrafik med en hög belastning under vissa perioder och mindre belastning under resterande tid. Med anställd personal  blir det dyrt och oeffektivt under perioder av låg telefontrafik. Som kund hos Responda är det inte längre ett problem. Kostnaden för en outsourcad växel baseras på mängden trafik. De intensivare perioderna kostar lite mer medan kostnaden sjunker avsevärt under perioder av mindre samtal.

Vidare ger en outsourcad växel utrymme till att fokusera på kärnverksamheten. Det är oftast det område där intäkterna skapas, och tillika där företagets spetskompetens finns. Respondas spetskompetens är telefontrafik. Är det egentligen inte ganska logiskt med en outsourcad växel och låta en expert sköta hanteringen av telefontrafiken?

En outsourcad växel hos Responda innebär också att ta ansvar för sitt kundbemötande. Ett avancerat växelsystem som håller högsta kvalitet och telefonister som specialutbildas och skräddarsys för att kunna representera varje kund på ett så kompetent och föredömligt vis som möjligt.

Fyll gärna i formuläret för en vidare diskussion om hur en outsourcad växel kan passa just Er verksamhet.

Vi hjälper dig vidare

Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi inom kort.
Skickar.. Vänta..
Tack för ditt intresse!
Vi återkommer till dig inom kort.
@Vi lämnar aldrig ut eller säljer några kontaktuppgifter.

fot
Professionellt, tryggt, alltid i tid och med
white_heart

08-120 420 00 | info@responda.se

Responda AB | Postadress: Vendevägen 90, 182 32 Danderyd | Besöksadress: Vendevägen 90, 8 tr. | 182 32 Danderyd | © Responda AB, 2015

Sitemap