Några av våra kunderHjälp med telefonpassning

Responda är en leverantör av professionell svarsstjänst åt företag. Allt ifrån tillfällig hjälp med telefonpassning till helhetsansvar för växeltelefoni och kundtjänst.

Varför anlita hjälp med telefonpassning?

Det finns flera anledningar till varför det är klokt att hyra in hjälp med telefonpassning.

Många av våra kunder har förstått värdet av att fokusera på sin kärnverksamhet, dvs där deras expertis ligger, och låta experter på telefonpassning sköta hanteringen av telefontrafiken.

Få företag erbjuder hjälp med telefonpassning med samma kvalitet som Responda. Den avancerade tekniska plattform som används håller högsta kvalitet och våra telefonister har lång erfarenhet. Personalen specialutbildas och skräddarsys för kundens verksamhet. Allt för att kunna sköta telefonpassningen på ett så detaljerat och kompetent vis som möjligt.

Utifrån kundens behov tar Responda antingen hand om alla inkommande samtal till växelnumret. Eller besvara de samtal som inte hinns med. Den här nivån bestämmer ni själva. Oavsett var ambitionsnivån läggs kommer Respondas hjälp med telefonpassning vara helt självgående och representera klienten på ett professionellt och föredömligt vis.

Vi hjälper dig vidare

Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi inom kort.
Skickar.. Vänta..
Tack för ditt intresse!
Vi återkommer till dig inom kort.
@Vi lämnar aldrig ut eller säljer några kontaktuppgifter.

fot
Professionellt, tryggt, alltid i tid och med
white_heart

08-120 420 00 | info@responda.se

Responda AB | Postadress: Vendevägen 90, 182 32 Danderyd | Besöksadress: Vendevägen 90, 8 tr. | 182 32 Danderyd | © Responda AB, 2015

Sitemap